Magic News

A fost lansat trailerul oficial al serialului original „Tatuatorul de la Auschwitz”

Astăzi a fost lansat trailerul oficial al Serialului SkyShowtime Original, The Tattooist of Auschwitz (Tatuatorul de la Auschwitz).

Toate episoadele vor fi disponibile pentru vizionare în exclusivitate din 7 iunie. Serialul din șase părți, bazat pe bestseller-ul internațional scris de Heather Morris, este inspirat din povestea reală a lui Lali și Gita Sokolov, care s-au cunoscut în timp ce erau prizonieri în lagărul de concentrare de la Auschwitz, în timpul Holocaustului din Al Doilea Război Mondial.

Aceste imagini, puternic emoționante, ni-l prezintă pe Lali (Harvey Keitel) la o vârstă înaintată, relatându-i lui Heather Morris (Melanie Lynskey) experiența sa din timpul petrecut la Auschwitz, imagini ce ne duc împreună cu el, prin amintirile sale din acea vreme. Pe măsură ce trailerul este vizionat, publicul este martor al unei povești emoționante de dragoste și reziliență în timp ce drumul tânărului Lali (Jonah Hauer-King) se intersectează cu cel al Gitei (Anna Próchniak) și pornesc împreună într-o călătorie profundă a iubirii, chiar în mijlocul ororilor de la Auschwitz-Birkenau.

Continuarea AICI