Magic News

Victoria Beckham - Petrecere fabuloasă la împlinirea a 50 de ani

Victoria Beckham a împlinit 50 de ani si a organizat o petrecere memorabilă la care au participat cei mai buni prieteni.

Alături de familia sa, la clubul privat Oswald's, din Mayfair, s-au aflat Tom Cruise, Salma Hayek, dar si fostele colege din trupa Spice Girls.


În amintirea vremurilor în care erau un adevărat fenomen, Geri Horner, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown şi Victoria au dansat pe hitul lor „Stop”, care a fost lansat în 1998. 


"Cea mai frumoasă seară! La mulţi ani mie! Vă iubesc pe toţi atât de mult!”, a scris Victoria, care a strălucit la petrecerea.

Ea a părăsit clubul purtată în spate de David Beckham, pentru că designerul se deplasează greu din cauza unei accidentări suferită la picior.

Printre cei care au partipat la party s-au mai aflat modelul Rosie Huntington-Whiteley şi actorul Jason Statham, Gordon Ramsay şi Marc Anthony.


Înainte de aniversarea sa, Victoria a scris şi ea un mesaj special: „În timp ce mă pregătesc să împlinesc 50 de ani (pe tocuri, desigur!), mă simt extrem de binecuvântată că am atins acest prag. Binecuvântată, dar și împlinită și profund mulțumită. Nu doar despre locul în care sunt ca femeie, ci despre cât de departe au ajuns brandurile mele de modă și frumusețe. Ambiția mea a fost întotdeauna să fac femeile mai puternice și să le fac să se simtă cea mai bună versiune a lor. Pentru mine, asta însemna să am încredere în instinctul meu și să nu compromit niciodată viziunea mea creativă”.