Magic News

Primul trailer pentru filmul „Joker”, cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix în rol principal

În urma lansării de succes a filmului „Joker”, mult așteptata continuare a lui Todd Phillips, „Joker: Folie à Deux”, este gata să se lanseze în cinematografe la sfârșitul acestui an și primul trailer este aici.

Warner Bros. a oferit marţi primul trailer la convenţia CinemaCon din Las Vegas, studioul hollywoodian încercând să valorifice succesul înregistrat anul trecut cu „Barbie”.

Cu Joaquin Phoenix și Lady Gaga în rolurile principale, viitorul film îl va urmări din nou pe Arthur Fleck/Joker, de data aceasta aducând-o în prim plan pe Harley Quinn a lui Lady Gaga.

Prezentând trailer-ul, Todd Phillips şi-a descris cea mai recentă producţie drept „un film în care muzica este un element esenţial”, adăugând că, din acest punct de vedere, noul „Joker” nu s-a „îndepărtat prea mult de primul”. Trailer-ul îl arată pe Joker/Joaquin Phoenix întâlnindu-se cu Harley Quinn/Lady Gaga într-un azil, înainte ca cei doi să-şi plănuiască evadarea. Alte imagini îi arată dansând romantic pe un acoperiş la lumina lunii.

Continuarea AICI