Magic News

Brigitte Macron, pe platourile de filmare ale serialului “Emily in Paris”

Serialul de succes “Emily in Paris” se pregătește să revină cu sezonul 4, iar filmările sunt în plină desfăşurare în capitala Franţei.

Din februarie anul trecut, echipa lui Darren Star se află la Paris pentru a filma cel de-al patrulea sezon. Aceasta este o ocazie de a o vedea pe Lily Collins reluând legătura cu personajul său iconic Emily Cooper, cea mai pariziană dintre americani, precum și cu colegele sale Ashley Park (care o interpretează pe Mindy), Camille Razat (Camille) și Bruno Gouery (Luc).

Însă marea surpriză a celui de-al patrulea sezon va fi, se pare, Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron. Aceasta a vizitat platoul de filmare ale serialului, după ce ea s-a întâlnit cu Lily Collins și producătorul Darren Star la Palatul Élysée în decembrie 2022.

Cu părul impecabil pieptănat și cu zâmbetul pe buze, soția lui Emmanuel Macron a fost fotografiată pe străzile Parisului în compania echipei de filmare. Și, potrivit revistei Voici, Brigitte Macron ar urma să aibă o apariție de guest star în serialul Netflix.

În vârstă de 70 de ani, Brigitte Macron este o mare fană a serialului, însă admiraţia este reciprocă. Prima Doamna a Franţei a fost menţionantă încă din primul sezon al serilului şi pe parcursul episoadelor au existat numeroase trimiteri la ea.

Producatorii au anunţat că sezonul 4 are „mai multe lacrimi, mai multe râsete, mai multa modă şi mai multe călătorii”. Olimpiada de la Paris face ca povestea să aducă şi o vacanţă la Roma, filmările urmând să aibă loc în Italia pe perioada verii.