Magic News

AXN România aduce în aprilie noi episoade ale celor mai apreciate seriale polițiste și pelicule multipremiate la nivel mondial

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

Protagoniștii din FBI: Biroul Federal de Investigații, NCIS Hawaii, CSI: Vegas, Recrutul și Recrutul: Agent Special, cele cinci producții de tip procedural drama de pe AXN, revin pe miciile ecrane pentru a rezolva misiuni complicate și a dejuca planurile malefice ale celor mai temuți criminali.

Și serile de weekend se transformă în adevărate maratoane de filme. Cinefilii se vor bucura de capodopere cu renumitul actor american Chris Pine, cel mai tânăr actor care îi dă viață celebrului Căpitan James T. Kirk în pelicula Star Trek și filmul Jack Ryan: Agentul din Umbră.

FBI: Biroul Federal de Investigații, unul dintre cele mai de succes seriale de tip procedural drama din lume, continuă cu noi episoade din primul sezon, în fiecare luni seara, de la ora 21:00. Serialul spune povestea unei echipe de criminaliști, care își folosesc talentul și inteligența în lupta pentru securitatea Statelor Unite ale Americii. În fiecare joi seara de la ora 21 :00, în exlusivitate pe AXN, publicul din România poate urmări sezonul 5 din serialul original Recrutul, unde John Nolan (interpretat de Nathan Fillion), un bărbat de 40 de ani care e decis să-și schimbe viața și se înscrie la Academia de Poliție din Los Angeles pentru a deveni ofițer. Cu toate că este cel mai în vârstă și cu cea mai puțină experiență, Nolan este determinat să-și urmeze visul de a face o diferență în comunitatea sa.

Continuarea AICI