Magic News

Cum a sărbătorit Paştele familia Beckham

Familia Beckham, una dintre cele mai urmărite pe social media, a sărbătorit Paştele anul acesta pe un iaht.

Victoria Beckham a postat mai multe fotografii și videoclipuri cu familia ei, fiecare având urechi de iepuraş şi le-a dorit celor care o urmăresc Paște fericit. Fosta Spice Girls a început prin a posta pe contul său de Instagram un videoclip cu ea și nora ei, Nicola Peltz Beckham, soția fiului ei cel mare, Brooklyn.

Cele două apar îmbrăcate în ținute de vară și cu urechi de iepuraș roz și alb pe cap şi dansează împreună pe hit-ul "Say you'll be there" al trupei Spice Girls.


Într-o altă postare, Nicola apare ținându-i Victoriei piciorul care este imobilizat într-o gheată specială după ce aceasta şi l-a rupt în urmă cu câteva săptămâni.

Pentru cei care spun că soacra și nora nu se înțeleg, Victoria Beckham neagă acest lucru și arată cât de bine se înţelege cu Nicola. “Săruturi de la Beckham și Peltz Beckham”, a scris ea în legendă.

Din postările Victoriei nu avea cum să lipsească David, cei doi fiind mai îndrăgostiţi ca niciodată. Astfel, ei apar ţinându-se de mână în timpul unei sieste sau cântând unul în brațele celuilalt după lăsarea întunericului.


Cât despre copii, Brooklyn, 25 de ani, Cruz, 19 ani, și Harper, 12 ani, aceștia apar extrem de zâmbitiri alături de tatăl lor. Singurul care lipsește este Romeo, căruia mama sa i-a transmis salutări: "Te iubim, ne este dor de tine @romeobeckham!