Magic News

Madonna va cânta pe celebra plajă Copacabana. Va fi cel mai mare show al artistei

Madonna a anunțat că va susține un concert gratuit pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, pe 4 mai, pentru a marca finalul turneului său mondial.

Într-un comunicat de presă, cântăreața în vârstă de 65 de ani a precizat că spectacolul va fi “gratuit pentru a le mulțumi fanilor ei pentru că au sărbătorit mai mult de patruzeci de ani de muzică în timpul epopeii globale a turneului”.

Spectacolul va avea loc în fața hotelului Belmond Copacabana Palace. Nu este nevoie de bilete, iar intrarea se va face pe baza principiului “primul venit, primul servit”.

Evenimentul va fi, potrivit site-ului oficial al Madonnei, “cel mai mare show al ei de până acum". De asemenea, acesta va fi transmis în direct de televiziunea braziliană TV Globo.

Madonna este pe pe punctul de a încheie ultima etapă a turneului său, Celebration Tour, prin care sărbătorește 40 de ani de carieră în industria muzicală. Înainte de a se îndrepta spre Brazilia, ea va concerta în Texas, Georgia, Florida și Mexic.

Cântăreața a fost nevoită să își amâne turneul pentru mai multe luni în iunie anul trecut, după ce a fost spitalizată din cauza unei infecții bacteriene grave. În cele din urmă, ea și-a început turneul la Londra, în octombrie anul trecut.

Madonna a mărturisit cu câteva săptămâni înainte de anunțarea concertului său gratuit că turneul a fost dificil pentru ea din punct de vedere "emoțional".

"Acest spectacol, ţinut în fiecare seară, nu este foarte dificil pentru mine din punct de vedere fizic. Este greu pentru mine din punct de vedere emoțional, pentru că vă spun cu adevărat povestea vieții mele”, a declarat recent în timpul unui concert la Kia Forum din Los Angeles. “Am căzut de multe ori și mi-am spart fața de multe ori... dar nimic nu mă poate opri."