Magic News

Roisin, fiica regretatei Sinead O'Connor, omagiu emoţionant pentru mama ei. Tânăra a interpretat piesa “Nothing Compares 2 U”

Roisin Waters, fiica regretatei Sinead O'Connor, a interpretat din toată inima piesa emblematică a mamei sale, "Nothing Compares 2 U", în cadrul unui concert omagial care a avut loc la Carnegie Hall din New York.

Evenimentul, care a onorat moștenirea lui Sinead O'Connor și a prietenului ei apropiat, Shane MacGowan, regretatul solist al trupei Pogues, care au decedat anul trecut, a avut loc miercuri, după festivitățile de Ziua Sfântului Patrick.

În punctul culminant al concertului, Roisin Waters, în vârstă de 28 de ani, a urcat pe scenă şi a amintit de mama ei prin aspectul ei fizic și prin vocea emoționantă. Desculță şi îmbrăcată într-o rochie vibrantă cu motive florale, până la gleznă, Waters a surprins perfect esența cântecului emblematic al mamei sale. Un clip distribuit pe YouTube a fost lăudat de fani, care l-au descris ca fiind "frumos".


Sinead O'Connor a avut-o pe Roisin împreună cu prietenul ei, jurnalistul irlandez John Waters. După o dispută îndelungată privind custodia, Roisin a fost crescută în Irlanda de tatăl ei.

Concertul, care a strâns 70.000 de dolari pentru organizația non-profit PEN America, a inclus o listă de artiști apreciați precum The Violent Femmes, Josh Ritter, Imelda May, Billy Bragg și Dropkick Murphys. Pe parcursul a trei ore, muzicienii le-au adus un omagiu lui MacGowan și O'Connor, reluând cele mai îndrăgite cântece ale acestora și împărtășind anecdote și amintiri personale despre acesti artiști. 

Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani în locuinţa ei din Londra. La începutul acestui an s-a confirmat că moartea a survenit din cauze naturale. Luna trecută, O’Connor a fost nominalizată postum pentru Rock & Roll Hall Of Fame 2024.