Magic News

Andreea Marin - Lady in red. Cum a ajuns la greutatea din liceu

Andreea Marin a strălucit la o gală care a avut loc la Ateneul Român, unde şi-a făcut apariţia într-o superbă rochie roşie.

Andreea a purtat o creaţie a designerului Eli Lăslean, iar rochia i-a pus în valoare silueta perfectă pe care o are acum. Vedeta TV va împlini anul acesta 50 de ani şi a slăbit în ultima perioadă 20 de kilograme, pentru a scăpa de problemele de sănătate pe care le avea din această cauză. Andreea a ajuns acum la greutatea din liceu, după cum a mărturisit, şi şi-a propus să continue să aibă un stil de viaţă sănătos.

“Nu am slăbit de dragul siluetei, ci pentru o problemă de sănătate pe care am avut-o. E cu totul altceva! Am ajuns la medic, medicul mi-a spus că acesta este corpul meu, duce până într-un punct și de acolo orice kilogram în plus creează probleme de sănătate. Nu puteam respira bine, aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații! Lucrurile nu țin de aspectul fizic, ci pur și simplu de probleme care sunt mult mai serioase!

L-am ascultat pe medic și așa am și cunoscut-o, ulterior, pe Carmen și am ajuns pe mâinile ei! Nu am renunțat la nimic! Am renunțat un timp doar, până am slăbit! Eu am pierdut deja 20 de kilograme și nu am de gând să mai continui! Am acum greutatea din liceu și mi se pare nesănătos să merg mai departe.

Am oprit procesul de slăbire și am învățat niște reguli bune! Cu această ocazie, îmi propun să păstrez pentru tot restul vieții mele un stil de viață sănătos! Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii”, a spus Andreea Marin pentru Ego.