Magic News

A fost ales noul James Bond - “Sunt flatat că oamenii mă văd în acest rol. Îl iau ca pe un mare compliment”

Succesorul lui Daniel Craig în rolul celebrului agent secret britanic ar fi actorul Aaron Taylor-Johnson.

Deşi identitatea următorului agent 007 este unul dintre cele mai bine păstrate secrete se pare că următorul James Bond este pe cale să fie anunțat. Aaron Taylor-Johnson (33 de ani), starul din Kick-Ass, Avengers: Age Of Ultron, Nocturnal Animals și Bullet Train, ar fi al șaptelea actor care îl va interpreta pe celebrul agent secret britanic.

Actorul ar fi fost luat în considerare pentru acest rol de către producătorii James Bond, Barbara Broccoli și Michael J Wilson, încă de la o audiție din 2022. Deși nu a acceptat încă oficial oferta, o sursă a declarat recent pentru The Sun că “rolul este disponibil, dacă îl acceptă” și că oferta oficială “este pe masă și [producătorii] așteaptă un răspuns”.


Actorul britanic a fost intervievat săptămâna trecută de revista Numero despre zvonurile din jurul său. El a răspuns: “Sunt flatat că oamenii mă văd în acest rol. Îl iau ca pe un mare compliment".

Zvonurile anterioare îi dădeau ca potenţiali candidaţi pentru acest rol iconic pe Henry Cavill, Richard Madden, James Norton, Regé Jean-Page, Idris Elba sau Cillian Murphy, care a câștigat un Oscar la ultima ceremonie. Idris Elba a declarat că comentariile "dezgustătoare" despre culoarea pielii sale l-au descurajat. În ceea ce-l privește pe Cillian Murphy, deși prestația sa din “Oppenheimer”, de Christopher Nolan, a fost salutată de critici, mulți îl văd mai degrabă într-un rol de personaj negativ.

Dacă va fi confirmat, Aaron Taylor-Johnson va avea misiunea de a le succeda lui Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.