Magic News

„Băieții buni ajung în Rai”: o comedie romantică într-un loc magic

Rom-Com-ul „Băieții buni ajung în Rai”, regizat de Radu Potcoavă, lansat în cinematografele din întreaga țară începând cu 22 martie, promite să ofere publicului o evadare din cotidian și o incursiune într-un tărâm al reinventării iubirii, pentru că... pe o plajă pustie, departe de agitația urbană, se desfășoară o poveste de dragoste ieşită din comun.

Dan (Bogdan Dumitrache) moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, pe o plajă părăsită, unde vremea e mereu caldă şi nu are grija zilei de mâine. Curând, află însă că nu e singur în acest loc. Laura (Cosmina Stratan), fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici.

Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună? Regizorul Radu Potcoavă dezvăluie că inspirația pentru acest film i-a venit în timpul pandemiei, când oamenii căutau refugiu și se simțeau amenințați de tot ceea ce îi înconjura:

„Când am început să scriu această poveste, era pandemie, fugeam de oameni pe stradă și spălam cu spirt ambalajele produselor cumpărate de la magazin. În acele zile, mai mult ca oricând, îmi doream să nu mai fiu amenințat cu nimic - nici măcar cu Judecata Divină. Pentru că, dacă tot credem în miracole, hai să credem în toate miracolele, nu doar în alea care ne convin. Lumea întreagă se clocea în case, iar eu îmi imaginam plaja aceea superbă, pustie, în care ne aduce Dumnezeu să ne odihnim un pic, înainte de <>”, spune regizorul Radu Potcoavă.

Continuarea AICI