Magic News

Beyonce a dezvăluit numele albumului său country

Beyonce va lansa pe 29 martie un album de muzică country, de pe care a lansat deja două single-uri: “Texas Hold’Em” şi “Carriages”.

Discul se numeşte “Cowboy Carter” şi va fi actul II al proiectului său “Renaissance”, al cărui prim album a fost lansat în 2022.

“Întotdeauna am sărbătorit cultura cowboy, crescând în Texas. În Texas, există o cultură uriașă a cowboy-ilor de culoare.", spune artista. Ea adaugă: "Când oamenii întreabă de ce poartă Beyoncé pălării de cowboy? Este foarte amuzant, râd, pentru că a fost acolo de când era mică, mergeam la rodeo în fiecare an. Cu siguranță a făcut parte din cultura noastră.”

Tatăl ei, Mathew Knowles, spune: "Bunicul ei iubea muzica country și obișnuia să-i cânte. Iar când ai doi sau trei ani, muzica îți rămâne în cap în mod subconștient." El crede că, prin această alegere, Beyoncé are ocazia de a aduce un "public cu totul nou" către muzica country.

Superstarul a intrat recent în istoria muzicii din Statele Unite, devenind prima femeie de culoare care a ajuns în fruntea Billboard Hot Country, un gen muzical asociat în mod tradiţional cu America albă şi conservatoare.  "Texas Hold 'Em", lansat pe 11 februarie, a devenit rapid un hit. 


Dolly Parton a felicitat-o pe Beyoncé pentru succesul ei: “Deci, felicitări pentru single-ul tău numărul unu în Billboard Hot Country. Abia aștept să ascult albumul complet! Parton a dezvăluit și câteva informații despre “Cowboy Carter”.

Într-un interviu acordat Knox News, ea a declarat că Beyoncé a înregistrat o versiune a piesei sale, “Jolene": Cred că va fi probabil pe albumul ei country și sunt foarte încântată de asta... O iubesc! Este o fată frumoasă și o cântăreață grozavă". "Cowboy Carter" este cea de-a doua parte a proiectului său muzical "Renaissance" în "trei acte".

Pentru a marca finalul turneului primului său album, în timpul căruia a cântat în zece ţări şi 39 de oraşe din întreaga lume, Beyoncé a lansat un concert-film care a avut, de asemenea, un succes uriaş.