Magic News

Harry Styles pe marele ecran: roluri care dezvăluie versatilitatea sa dincolo de muzică

În ultima perioadă, se pare că starul muzical devenit actor Harry Styles apare peste tot. De când și-a făcut debutul mondial în serialul de televiziune „X Factor”, ajungând în cele din urmă în celebrul grup pop One Direction, Styles a devenit din ce în ce mai popular.

Fie că apare pe coperta revistei Vogue, fie că face valuri în întreaga lume, fie că este în fruntea popularelor sale concerte Harry's House, nu ne mai săturăm de Styles zilele astea! Și odată cu această popularitate vine și o anumită încrucișare, una din ce în ce mai frecventă pe măsură ce celebritățile caută să își extindă setul de abilități: actoria. Styles a apărut în mai multe filme până acum, pe care ar fi păcat să le ratezi!

Cel mai recent, Styles poate fi văzut în filmul Don't Worry Darling, care a fost o parte esențială a dramei care se petrecea în spatele scenei, și în My Policeman. Și-a făcut debutul ca actor în filmul Dunkirk al lui Christopher Nolan, care a fost destul de apreciat. Cariera actoricească a lui Styles poate fi polarizantă, dar cu patru filme la activ și multe altele care ar putea urma, se pare că urmează să îl vedem mai mult pe marele ecran. Până atunci, acestea sunt filmele sale pe care trebuie să le trecem la dosar.

4. Don’t Worry Darling

Don't Worry Darling a fost subiectul de discuție al verii și toamnei 2022. Don't Worry Darling are un cadru care se desfășoară vag în anii 1950 în America, într-un oraș numit Victory. Dinamica tradițională de gen domină viețile personajelor, stabilind un ton foarte specific care transformă fundamentele acestei societăți într-un thriller. Filmul a venit cu partea sa de dramă între protagonista Florence Pugh și regizoarea Olivia Wilde, mai ales că Wilde era într-o relație cu celălalt actor principal, Styles. Don't Worry Darling oferă o abordare promițătoare și Harry Styles ne arată versatilitatea de care e capabil să dea dovadă și pe scena cinematografică.

3. My Policeman

Drama romantică My Policeman este adaptată după un roman de Bethan Roberts apărut în 2022 și îl are pe Styles în rolul principal al lui Tom. A avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022, apoi a avut o lansare limitată în cinematografe înainte de a ajunge la o lansare în streaming în noiembrie 2022 prin Prime Video. My Policeman oferă o mulțime de secrete, inclusiv unul despre personajul principal, Tom, și relațiile sale. În anii 1950, el este un polițist care tocmai s-a căsătorit cu o profesoară. Cu toate acestea, Tom este homosexual și ascuns; el a avut o relație cu un alt bărbat, Patrick (David Dawson), care lucrează la un muzeu. Dacă lumea le-ar descoperi secretul, atunci viețile lor, așa cum le știu, s-ar putea destrăma complet și ar putea fi distruse de societatea în care trăiesc la acea vreme.

Continuarea AICI