Magic News

Nicola Peltz-Beckham - Apariţie fabuloasă într-o jachetă de piele care îi aparţine soacrei sale, Posh Spice

Nicola Peltz-Beckham a împrumutat o jachetă din dressing-ul soacrei sale, celebra Victoria Beckham.

Tânăra a fost surprinsă în timpul unei ieșiri recente la Paris, cu doar câteva zile înainte de prezentarea pe care Victoria Beckham o pregăteşte pentru Săptămâna Modei de la Paris.


Nicola a fost fabuloasă în ținuta ei casual, a cărei piesă centrală a fost jacheta de piele Dolce & Gabbana, pe care Victoria a purtat-o în 2001. Apărută în prezentarea de primăvară/vară 2001 a casei de modă italiene, piesa, în mare parte neagră, are dungi diagonale albe și albastre tăiate pe piept și pe mâneci. Nicola a ştiut să lase în centrul atenției această jachetă, combinând-o cu niște blugi clasici albaștri drepţi, o geantă de blană neagră pufoasă, cizme negre cu platformă și ochelari de soare negri ovali.

Victoria a purtat jacheta la o paradă a echipei Manchester United în 2001, optând atunci pentru o pereche de blugi cu un imprimeu în carouri, ochelari de soare de aviator de culoare argintie și sandale cu barete. La evenimentul din 2001, Posh Spice a fost fotografiată alături de Brooklyn, pe atunci în vârstă de doi ani, care susţinea echipa tatălui său într-un mini tricou roșu MU și pantaloni scurți albi.


În timpul recentei sale ieșiri cu Nicola, Brooklyn a părut să facă referire la look-ul său sportiv din anii 2000, alegând un pulover roșu cu guler Le Coq, blugi și cizme negre.