Magic News

Usher s-a căsătorit după ce a cântat la Super Bowl

Usher a avut un weekend de poveste, artistul cântând la Super Bowl, după care s-a căsătorit la Las Vegas.

Artistul s-a căsătorit cu partenera sa de viaţă, Jennifer Goicoechea, împreună cu care este din 2019. Cei doi au spus “Da” la Vegas Weddings, lângă celebra Little White Wedding Chapel, cunoscută drept locul în care multe celebrități (și nu numai) au ales să se căsătorească.

În presa americană au apărut şi imagini de la petrecerea de nuntă, în care artistul apare purtând o haină albă lungă peste un smoking deconstruit. Jennifer Goicoechea a ales pentru această petrecere un costum cu pantaloni și trei coliere statement, unul dintre ele având un pandantiv în forma literei U.


Cei doi sunt împreună din 2029 şi au doi copii, o fiică, Sovereign, care a venit pe lume în septembrie 2020. În noiembrie 2021, Jennifer Goicoechea a născut cel de-al doilea copil al cuplului, Sire. Usher mai are doi copii (Usher V, în vârstă de 16 ani, și Naviyd, în vârstă de 15 ani) din relația cu prima sa soție, Tameka Foster.

Soţia lui Usher munceşte în industria muzicală, fiind considerată de Billboard una dintre cele mai puternice persoane din industria muzicii hip-hop. “Am o parteneră incredibilă în viața mea: Jennifer Goicoechea (...) Mama mea o place, și ea o place”, spunea Usher.