Magic News

Staruri la Super Bowl, evenimentul anului în America

A fost Super Bowl, meciul anului în America, un eveniment atât de aşteptat de americani.

Pe Allegiant Stadium, în Las Vegas, Kansas City Chiefs a învins cu 25-22 echipa San Francisco 49ers, şi a câştigat pentru a treia oară Super Bowl în ultimii cinci ani.

Usher a fost capul de afiş al spectacolului din pauză. Reba McEntire a interpretat imnul naţional, Post Malone a cântat "America the Beautiful", iar Andra Day a interpretat "Lift Every Voice and Sing".

Pe scenă, Usher Raymond IV (numele său complet) a interpretat câteva dintre hiturile care i-au marcat cariera, de la "My Boo", interpretat în duet cu Alicia Keys, la "Yeah!

Numeroase staruri au asistat la meci, însă cea mai mediatizată vedetă a serii fost Taylor Swift care a venit din Japonia special pentru acest meci şi s-a sărutat cu Travis Kelce, vedetă a echipei Kansas City. În ultima vreme au existat teorii ale conspiraţiei cu privire la faptul că parcursul echipei în play-off a fost trucat pentru a menţine acest nou interes şi pentru a ajuta la realegerea preşedintelui american Joe Biden.

Jay-Z a venit împreună cu fiicele sale, Blue Ivy Carter şi Rumi Carter, la meci, iar Beyoncé a fost văzută stând într-o lojă.

Pentru prestaţia sa electrizantă, Usher nu a fost plătit. Organizatorii consideră că nu este necesar să plătească artiștii, deoarece spectacolul din pauza Super Bowl, cel mai urmărit eveniment anual la televiziunea americană, le oferă acestora o expunere la nivel mondial și generează efecte economice semnificative, fie că este vorba de descărcări ale melodiilor lor, de vânzările de bilete pentru concertele lor sau de vânzarea albumelor lor.

Jennifer Lopez și Shakira, de exemplu, au înregistrat un salt spectaculos de 893% în vânzările de albume numai în Statele Unite după ce au cântat în 2020. NFL acoperă doar cheltuielile de producție și de deplasare, care sunt de obicei în jur de 10 milioane de dolari.