Magic News

Kylie Minogue a strălucit la Hollywood înainte de Premiile Grammy

Kylie Minogue a participat la o petrecere la Hollywood, organizată înainte de Premiile Grammy, iar diva australiană a strălucit pur şi simplu.

Artista a ales o rochie scurtă neagră cu croială. Aceasta era decorată cu câteva detalii din cristale argintii și o bustieră cu pene de culoarea verde măr. Pentru a-și completa ținuta, ea a purtat o pereche de sandale cu toc. Kylie a purtat o creaţie Self-Portrait, un brand pe care Kate Middleton îl alege de multe ori.

Cea de-a 66-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy va avea loc luni, 5 februarie, la Los Angeles. Kylie Minogue a fost nominalizată la categoria Best Dance Pop Song, o categorie care apare începând din acest an. Ea speră ca single-ul "Padam Padam", care a devenit viral pe rețelele de socializare, să îi aducă un Grammy.

Inclusă pe cel de-al șaisprezecelea album al său, "Tension", piesa a marcat revenirea vedetei de 55 de ani în lumina reflectoarelor, la trei ani după lansarea albumului "Disco".

Actorul Trevor Noah va prezenta din nou Premiile Grammy, în timp ce Billie Eilish, Dua Lipa, Olivia Rodrigo și U2 vor cânta.