Magic News

Cum arată astăzi actorii din serialul “Grey’s Anatomy”

Actorii din extrem de îndrăgitul serial “Grey’s Anatomy” s-au reunit cu ocazia Premiilor Emmy, la optsprezece ani de la începutul filmărilor.

Vedetele serialului s-au reunit cu entuziasm pe scena celei de-a 75-a ediții a Premiilor Emmy, unde au prezentat premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar într-o miniserie sau film.

Chandra Wilson (Dr. Bailey), Justin Chambers (Alex Karev), Ellen Pompeo (Dr. Meredith Grey), Katherine Heigl (Izzie Stevens) și James Pickens Jr. (Dr. Webber) s-au reîntâlnit, la 18 ani de la difuzarea primului episod din serialul lor. Împreună, braț la braț, zâmbind, foştii colegi păreau mai mult decât fericiți că s-au reunit.

Pe covorul roșu, Katherine Heigl (care a părăsit serialul în 2008) a dezvăluit pentru People că nu s-a mai văzut cu Chandra Wilson "de cincisprezece ani". T.R. Knight (care îl interpretează pe George O'Malley) și Patrick Dempsey (care îl interpretează pe Dr. Derek Shepherd) nu au fost prezenți.


Fanii serialului îşi pierduseră speranţa de a-i vedea din nou împreună, în urma numeroaselor zvonuri legate de tensiunile și conflictele apărute pe platoul de filmare al serialului "Grey's Anatomy".

În 2008, Katherine Heigl a părăsit brusc serialul, cu optsprezece luni mai devreme decât prevedea contractul ei. Echipa de filmare a acuzat comportamentul său uneori temperamental şi faptu că nu se înțelegea deloc cu colegii săi. În acelaşi timp, Katherine declarase pur și simplu că dorea să petreacă mai mult timp cu fiica ei.

Ellen Pompeo a făcut şi ea dezvăluiri despre serial: "În primii zece ani, au existat probleme culturale grave, comportament nepotrivit... Un mediu de lucru foarte toxic...", a mărturisit ea pentru Variety.

Serialul creat de Shonda Rhimes a debutat în martie 2005 și a fost un succes instantaneu pentru ABC şi a devenit cea mai longevivă dramă medicală difuzată în orele de maximă audiență din istoria rețelei americane de televiziune.