Magic News

Cele mai așteptate seriale din 2024

Anul 2024 aduce un val de seriale noi mult așteptate pe platforme de streaming precum Netflix, HBO Max, Skyshowtime, Disney+ și multe altele.

2024 promite o expansiune suplimentară pe teritoriul francizelor celebre, fie că vorbim de MCU, Star Wars sau Avatar anul viitor. Vedete uriașe de film precum Austin Butler și Robert De Niro se vor muta în primul lor serial premium și vom primi noi sezoane de la serii favorite precum True Detective și The Walking Dead. Fie că ești un binge-watcher pasionat sau pur și simplu vrei să îți completezi calendarul cu ultimele lansări, iată care sunt cele mai așteptate seriale din 2024.

Echo — 10 ianuarie 2024

Disney+ și MCU au premiera celui de-al zecelea serial la început de an, Echo, care se concentrează pe supereroul remarcabil introdus în seria Hawkeye de la Marvel în 2021. Actrița nativă americană Alaqua Cox o va juca din nou pe Maya Lopez, după ce i-a emoționat pe fani în debutul ei în actorie cu un rol în seria anterioară. Ea o va juca Echo într-o poveste despre origini care începe în New York City.

True Detective: Night Country — 14 ianuarie 2024

Nic Pizzolatto va renunța la rolul de showrunner din True Detective: Night Country, în timp ce serialul se va muta în climele reci din Alaska. A devenit clar că serialul avea nevoie de un refresh, după ce ultimele două sezoane au scăzut în comparație cu primul sezon memorabil. Night Country a distribuit-o pe Jodie Foster în rolul detectivului Liz Danvers, care începe o investigație pentru crimă după ce a găsit cadavre închise misterios în gheață.

Griselda — 25 ianuarie 2024

Sofia Vergara va produce și va juca rolul principal în Griselda, un serial limitat Netflix. Miniserialul este inspirat din viața priceputei și ambițioasei femei de afaceri Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. Mamă devotată, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care a ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa".

Continuarea AICI