Magic News

Melodiile de suflet de la Radioul lui Moş Crăciun. Ascultătorii au ales piesele şi au câştigat premii!

În luna decembrie, Magic FM s-a transformat pentru al 15-lea an consecutiv în Radioul lui Moş Crăciun, aducând magia în casele şi sufletele ascultătorilor săi.

Iar ascultătorii au fost invitaţi să-şi aleagă melodia preferată de iarnă sau să propună una nouă în playlist-ul de sărbători. Ei ne-au scris care sunt piesele lor de suflet de la Radioul lui Moș Crăciun și de ce îi emoționează de fiecare data când le ascultă. Iar noi, pe lângă dorințele muzicale împlinite, le oferim şi daruri.

Iată câştigătorii concursului şi melodiile pe care le-au propus:

Taflan Alina-Maria - Let it Snow!

"Mereu mă emoționez când o ascult. Crăciunul este sărbătoarea mea preferată, iar aceasta melodie mă poartă înapoi în copilărie, când ningea ca în povești în Ajunul Crăciunului, iar eu îl așteptam nerăbdătoare pe Moș Crăciun."


Ghiţă Lavinia - "Driving home for Christmas” - Chris Rea

"Melodia preferata cu iz de sarbatoare se numeste: “Driving home for Christmas” - Chris Rea. Am vazut o decoraţiune care m-a dus direct cu gândul la această piesă. Am cumpărat-o, este o maşinuţă realizată manual din aluminiu şi lemn, cu pasager şi un brad deasupra. O am în sufragerie, mă linişteşte când o văd si-mi vine imediat melodia în minte."


Pislea Andeea - "IT'S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR"

"Imi aduce aminte de momentele frumoase din copilărie peterecute alături de familia mea şi de zilele în care toţi oamenii erau mai buni, mai generoşi şi cu inima mai deschisă."


Oprişan Madalin - "Vis de Iarnă" - Andra

"Pentru ca îmi aduce mereu aminte de copilărie."


Baroian Annemarie “Linu-i lin” - Ştefan Hruşcă 

"Aceasta este piesa mea de suflet în perioada Craciunului pentru că ma emoţioneaza de fiecare dată când o ascult. Îmi aminteşte de serile copilăriei, de puritatea acelei perioade şi de magia creată în jurul bradului."