Magic News

Avanpremiera filmului “Maestro”. Bradley Cooper a venit cu fiica lui, Lea, pe covorul roşu

Avanpremiera filmului “Maestro” a avut loc la Los Angeles, iar Bradley Cooper a venit însoţit de cea mai încântătoare persoană.

Actorul a avut-o alături pe adorabila lui fiică, Lea De Seine Shayk Cooper, care a pozat mândră alături de tatăl ei. În vârstă de 6 ani, Lea a făcut de asemenea fotografii cu actorii din distribuţia filmului, printre care se află actriţele Carey Mulligan şi Maya Hawke.

Bradley Cooper și Irina Shayk au format un cuplu între 2015 și 2019. Fiica lor, Lea de Seine, s-a născut în 2017. Fotografiile cu fiica lui Bradley Cooper sunt rare, deoarece acesta preferă să rămână foarte discret în ceea ce privește viața sa de familie. “Este cel mai bun tată la care eu și Lea am putea visa vreodată", a declarat mama fetiței pentru revista ELLE. “Întotdeauna funcționează, dar întotdeauna funcționează pentru că noi o facem să funcționeze”.

În “Maestro”, lungmetrajul regizat de Bradley Cooper, el îl interpretează pe dirijorul și compozitorul Leonard Bernstein, marcat de aventura amoroasă nesăbuită cu Felicia Montealegre Bernstein, dar și de bisexualitatea sa ascunsă. Filmul va putea di văzut pe Netflix începând de miercuri, 20 decembrie.