Magic News

8 roluri în care Adam Sandler a dovedit că este un actor complex

Adam Sandler este unul dintre cele mai cunoscute nume din filmele de comedie moderne, dar în ultimii ani și-a demonstrat talentul cameleonic și capacitatea de adaptare în roluri puternice și serioase, în filme dramatice sau de acțiune.

Filme precum „Uncut Gems” și „Punch-Drunk Love” demonstrează capacitatea lui Sandler de a se mula pe carcaterul unor personaje complexe și convingătoare și de a oferi spectacole dramatice de excepție. Talentul actorului de a echilibra elementele mai întunecate în munca sa de comedie i-a adus recunoașterea ulterioară pentru roluri mult mai diversificate.

Sandler a început să joace roluri mici în televiziune, cu o oprire semnificativă în emisiunea Saturday Night Live în 1990, unde a rămas până în 1995. După aceea, a făcut tranziția către filme, dar abia la sfârșitul anilor '90 a început să lucreze pe proiecte mai serioase. În ultimii ani, el și-a extins producțiile pentru a le include și pe cele două fiice ale sale (You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah), și a început să fie lăudat pentru contribuțiile sale în proiecte de comedie și dramă. Haideți să descoperim care sunt filmele cu Adam Sandler în rol principal pe care merită să le vezi, deși nu fac parte din sfera comediei, și care îl situează pe actor printre cele mai mari staruri din istoria cinematografiei moderne:

Big Daddy (1999) Regia: DENNIS DUGAN

Big Daddy este un film care evidențiază instinctele paterne ale lui Sandler, precum și indicii asupra gamei variate de skill-urile pe care le arată de-a lungul carierei sale. Drama îl urmărește pe Sonny (Sandler), un bărbat nu foarte norocos care găsește un băiețel de 5 ani (Cole și Dylan Sprouse) la ușa lui, într-o zi obișnuită. După ce află că tatăl copilului este colegul lui de cameră, Kevin (Jon Stewart), Sonny încearcă să preia rolul și devine responsabil în timp ce Kevin este plecat.Deși Kevin câștigă în cele din urmă custodia fiului său, Sonny este complet schimbat de aceast

Funny People (2009) Regia: JUDD APATOW

Un film cu un scenariu complet diferit în viața lui Sandler, Funny People îl regăsește pe actor în rolul lui George, un star de cinema de comedie care este diagnosticat cu cancer în stadiu terminal. După ce i s-a spus diagnosticul, se întoarce la stand-up comedy, unde a început, și începe o prietenie cu Ira (Seth Rogan), un tânăr comedian. Funny People este o comedie dark care îl înfățișează pe George ca pe un om complicat și, uneori, neplăcut, căruia îi ia mult timp să învețe din greșelile sale. Decizia de a juca acest rol arată conștiința de sine și smerenia lui Sandler în fața criticilor dure pe care filmele sale de comedie le-au mai primit de-a lungul timpului.

Bărbați, femei și copii (2014) Regia: JASON REITMAN

În Bărbați, femei și copii, Sandler îl joacă pe Don, un bărbat care încearcă să exploreze modul în care tehnologia a schimbat lumea și să-și țină familia unită. Filmul urmărește poveștile mai multor personaje din distribuția ansamblului, dar Sandler se remarcă în film interpretând rolul unui bărbat căsătorit care se luptă pentru familai lui, care încearcă să fie un tată bun și este extrem de credibil pentru a-l face pe spectator să se conecteze cu fiecare narativ.

Continuarea AICI