Magic News

Florian Rus: „Ce-am fi noi, oare, unii fără ceilalți?”

Florian Rus este unul dintre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului, în seara de 12 decembrie. Muzica, publicul și solidaritatea vor crea cel mai frumos Crăciun cu suflet bun, la Magic FM Christmas Show!

Super-concertul caritabil Magic FM Christmas Show va contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România, destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi. Tot profitul realizat va fi donat Asociației Blondie și va contribui, astfel, la cel mai important cadou pe care îl poate primi un copil foarte bolnav: timp, ani, primii pași, primii dinți, primul cuvânt, prima zi de școală.

Care este și cum arăta primul Crăciun pe care ți-l amintești?

Primul Crăciun pe care mi-l amintesc, bineînțeles, s-a simțit magic. Probabil aveam câțiva anișori și îl așteptam pe Moș Crăciun să vină cu cadouri. Indiferent ce găseam sub brad a două zi, sentimentul ăla nu se uită niciodată.

 Ce înseamnă Crăciunul, pentru tine, azi?

Azi, Crăciunul reprezintă ocazia de a împărți un pic din magia pe care am simțit-o când eram mic. Bineînțeles că s-a încărcat și de alte semnificații religioase sau spirituale. Totodată, înseamnă și ocazia de a-i îmbrățișa pe cei dragi de-acasă.

Îți aminteșți un moment dificil, când ai primit o mână de ajutor salvatoare?

Îmi amintesc mai multe momente când am primit o mâna de ajutor salvatoare, fie de la împrejurări, fie de la oameni care au simțit că am nevoie de ei. Ce-am fi noi, oare, unii fără ceilalți?

Cum se simte să cânți pe scenă și să știi că muzică ta va salva vieți?

Se simte minunat să știu că pot ajuta în orice fel posibil. Se simte și o responsabilitate aparte și mă bucur că pot lua parte la o așa acțiune frumoasă.

Ce vor primi oamenii din public de la ține, cu ocazia MAGIC FM CHRISTMAS SHOW?

 În primul rând, sper că vor simți căldură și sentimentul special de a fi împreună. Cred că avem nevoie să fim împreună mai des în orice împrejurare. Dacă pot contribui și la asta, oricât de puțin, voi fi fericit.

Ce i-ai spune unui copil salvat de Asociația Blondie, peste ani, când va fi în public la un concert al tău?

Nu știu dacă am cuvinte potrivite acum, gândindu-mă la o așa întâlnire. Sunt sigur că primul instinct ar fi să îl îmbrățișez. Apoi, aș fi curios probabil să aflu cum i-a fost viața și ce visuri are. Îmi place să cred că apoi vom conspira împreună pentru a găsi noi moduri de a dărui altora.

Ia-ți acum bilet și contribuie la achiziția avionului ambulanță pentru copiii grav bolnavi!