Magic News

Nou pe Netflix în luna decembrie: "Leave the World Behind", "Berlin" și "Maestro", printre cele mai așteptate premiere

Luna decembrie marchează punctul culminant al anului atât pe marile, cât și pe micile ecrane, cu bucurie festivă și o avalanșă de noi opțiuni de divertisment! Netflix este pregătit să își ia rămas bun de la 2023 într-o notă veselă cu noi filme și seriale potrivite pentru întreaga familie.

Pe măsură ce zilele se scurtează și spiritul sărbătorilor ne învăluie, haideți să descoperim care sunt cele mai importante lansări ale gigantului de streaming! De la drame captivante, la povești emoționante și thrillere pline de adrenalină, Netflix este pregătit să deruleze o selecție diversă de conținut care te va captiva.

Recomandările Netflix în ceea ce privește cele mai apreciate filme ale lunii decembrie 2023 sunt: Rebel Moon — Part One: A Child of Fire, un eveniment epic științifico-fantastic, la care regizorul și scenaristul Zack Snider a lucrat mai bine de 10 ani; The Crown: Sezonul 6 Partea 2, un ultim capitol în care monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice generat de moartea Prințesei Diana; Leave the World Behind, un thriller apocaliptic al scenaristului și regizorului premiat Sam Esmail, cu Julia Roberts și Ethan Hawke în rolurile principale.

Pe lângă acestea, alte filme: Maestro, o poveste semnată și jucată de Bradley Cooper, despre iubirea tumultoasă și fără limite dintre dirijorul și compozitorul Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein; Berlin, un spin-off La Casa de Papel despre călătoria personajului interpretat de Pedro Alonso într-unul dintre cele mai extraordinare jafuri; și Chicken Run: Dawn of the Nugget, unde o gașcă neînfricată de pui se unește pentru a-și salva neamul de o nouă amenințare.

În plus, filmul Babardeală cu blucuc sau porno balamuc și reality show-ul Aventura Strigați Ura! vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Continuarea AICI