Magic News

Dolly Parton - Pe primul loc în Statele Unite cu noul album, “Rockstar”

La 77 de ani, regina absolută a muzicii country, Dolly Parton, nu și-a pierdut nimic din aura sa, iar cel mai recent album al său a ajuns pe primul loc în topurile din Statele Unite.

Lansat pe 17 noiembrie, “Rockstar”, cel de-al 49-lea album de studio solo al cântăreței, se află pe primul loc în topurile country și rock ale Billboard.

Conținând atât cântece originale, cât și coveruri ale unor piese rock clasice, "Rockstar" a urcat direct pe locul al treilea în clasamentul Billboard 200, care acoperă toate genurile muzicale, clasându-se după rapperul Drake și vedeta pop Taylor Swift.

Aceasta este cea mai bună performanță a lui Dolly Parton în acest clasament special, potrivit site-ului de specialitate.

În 2022, vedeta country a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, iar la vremea respectivă, Dolly Parton a explicat că inițial a refuzat această onoare, nefiind considerată o rockeriță.

Cu toate acestea, la ceremonie, cântăreața, îmbrăcată într-o jachetă de piele și ținând în mână o chitară electrică încrustată cu cristale, și-a anunțat intenția de a realiza un album rock.

"Rockstar" conține 30 de piese, printre care unele înregistrate cu vedete precum Sting, Stevie Nicks, Joan Jett și Debbie Harry.