Magic News

Nicole Kidman confirmă un nou sezon pentru serialul „Big Little Lies”

Un al treilea sezon din „Big Little Lies” se pare că este în lucru, potrivit actriței Nicole Kidman.

Actrița, în vârstă de 56 de ani, a confirmat că un nou sezon din seria limitată HBO este la orizont în timp ce participa la un eveniment cu fani.

„Mi-a plăcut Big Little Lies pentru că oarecum a apărut într-un moment al vieții mele când aveam copiii mei și mă gândeam că o să mă retrag, apoi a apărut această situație, în care Reese Witherspoon și cu mine am putut produce acel spectacol”, a spus Kidman.

„Și apoi toți l-ați urmărit și ați făcut din el un succes masiv.” „Și vom aduce un al treilea sezon, doar pentru voi”, a adăugat apoi vedeta.

Fanii au cerut de mult timp un al treilea sezon al dramei pline de staruri, care le prezintă pe Kidman, Witherspoon, Laura Dern, Zoe Kravitz si Shailene Woodley în rolurile unor mame puternice, dar cu probleme, din orașul Monterey, California, care s-au confruntat cu o crimă care le-a afectat comunitatea.

Big Little Lies a avut premiera în 2017 și s-a bazat pe cartea cu același nume a lui Liane Moriarty. A urmat un al doilea sezon în 2019, cu Meryl Streep alăturându-se distribuției ca soacra personajului interpretat de Nicole Kidman.

În serial au mai jucat Alexander Skarsgård, Adam Scott, Kathryn Newton, James Tupper și Jeffrey Nordling, printre alții.

Continuarea AICI