Magic News

Kate Middleton, uimitoare într-o capă roşie

Kate Middleton și Prințul William au avut sarcina de a-i ura bun venit președintelui Coreei de Sud Yoon Suk-yeol, și şoţiei acestuia, Kim Keon-hee, care se află într-o vizită oficială de trei zile la Londra.

Prințesa de Wales a arătat uimitor într-o capa roşie Catehrine Walker, accesorizată cu o pălărie în aceeaşi nuanţă Jane Taylor şi pantofi cu toc Gianvito Rossi. Kate a fost aproape de un incident când a coborât din maşină. Sub capa roşie, ea a ales o rochie scurtă, deasupra genunchiului... care s-a ridicat până aproape de a provoca un incident!

Bineînțeles, fotografii aflați la fața locului nu au omis să îi surprindă picioarele lungi și tonifiate, dezvăluite cum rar se întâmplă. Iar internauții au fost încântați. “Este incredibilă”, “O zeiță”, "Tocmai a arătat lumii că poți fi sexy și elegantă în același timp", sau “William este atât de norocos”, au fost câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare.

Prinţii de Wales au avut şi un moment de tandreţe în public, William fiind vrăjit de frumuseţea soţei lui. Acesta şi-a pus mâna pe spatele lui Kate, care i-a zâmbit şi i-a întors gestul, iar după aceea cei doi s-au ţinut o clipă de mână.

Kate şi William au participat la Palatul Buckingham la un prânz oficial în compania cuplului prezidențial sud-coreean. Dar marele eveniment a fost seara: toți invitații au participat la un mare banchet de stat oferit de Regele Charles al III-lea. Iar Kate Middleton şi-a încântat din nou fanii cu o rochie albă de bal demnă de o prinţesă.