Magic News

Mihai Georgescu, Bere Gratis: „Muzica salvează suflete, publicul salvează vieți”

Mihai Georgescu este unul dintre artiștii care vor urca pe scena Sălii Palatului, în seara de 12 decembrie. Muzica, publicul și solidaritatea vor crea cel mai frumos Crăciun cu suflet bun, la Magic FM Christmas Show!

Super-concertul caritabil Magic FM Christmas Show va contribui la achiziția primului avion ambulanţă din România, destinat transportului în afara ţării a copiilor cu afecțiuni grave ce nu pot fi tratați la noi. Tot profitul realizat va fi donat Asociației Blondie și va contribui, astfel, la cel mai important cadou pe care îl poate primi un copil foarte bolnav: timp, ani, primii pași, primii dinți, primul cuvânt, prima zi de școală. 

Mihai, cum arăta primul Crăciun pe care ți-l amintești?

Eram la grădiniță, la grupa mijlocie și îmi aduc aminte că ne-a anunțat educatoarea ca a doua zi urma să vină Moș Crăciun. Și, de emoție, aproape că nu am dormit toată noaptea! Am o poză cu momentul întâlnirii. Pe vremea aia era zăpadă, că eram încălțat cu cizme.

Ce înseamnă Crăciunul, pentru tine, azi?

Astazi, Crăciunul înseamnă întâlnirea cu oameni în fața scenei, cu bucuria de a fi împreună cu cei mai dragi oameni și, în primul rând de fapt, să cântăm „O, ce veste minunată”. Pentru că asta sărbătorim în inimile noastre!

Îți amintești un moment dificil, când ai primit o mână de ajutor salvatoare?

În fiecare zi primim câte ceva! E important sa înțelegem asta și să dăm și noi mai departe.

Cum se simte să cânți pe scenă și să știi că muzica ta va salva vieți?

Muzica salvează suflete, cei care te ascultă salvează vieți. Fără public, noi nu am fi artiști, iar fără artă, viața e mult mai săracă.Tot ce iese frumos și benefic este făcut împreună.

Ce vor primi oamenii din public de la tine, cu ocazia MAGIC FM CHRISTMAS SHOW?

Ceea ce merită: iubire, dăruire, bucurie.

Ce i-ai spune unui copil salvat de Asociația Blondie, peste ani, când va fi în public la un concert al tău?

„Uită-te în jurul tău și fii recunoscător tuturor!” Vom înțelege că niciodată nu vom fi singuri pe lume atunci când avem cea mai mare nevoie să știm asta.

Ia-ți acum bilet și contribuie la achiziția avionului ambulanță pentru copiii grav bolnavi!