Magic News

Netflix lansează prima parte a ultimului sezon „The Crown”

Netflix dezvăluie noi imagini cu Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana și un nou clip în care actrița vorbește despre Diana Spencer și Dodi în The Crown.

Prima parte a sezonului 6 „The Crown” a fost lansată joi pe Netflix. Elizabeth Debicki oferă propria interpretare uneia dintre ședințele foto celebre ale Prințesei Diana, în parteneriat cu fotografa Charlotte Hadden.

Imaginile sunt lansate astăzi de Netflix. Fotografiile sunt inspirate de coperta Vanity Fair din 1997.

Credit foto: Charlotte Hadden

Fotografiile au fost făcute la Elstree anul acesta, în timpul filmărilor sezonului șase al serialului The Crown, pentru a fi folosite ca decor în apartamentul Dianei din Kensington Palace. Ședința foto originală realizată de Mario Testino, care a servit drept inspirație pentru imaginile actuale, a fost publicată în 1997 în Vanity Fair, în cadrul unui interviu cu Prințesa Diana.

Fotografa Charlotte Hadden spune „Când am primit tema de a reinterpreta această ședință foto, am fost extrem de încântată, dar și puțin agitată. A trebuit să găsim un echilibru între propria noastră perspectivă și să ne asigurăm că va fi asociată cu celebrul photoshoot al lui Testino cu Diana.

Continuarea AICI