Magic News

Celebrul Chef Gordon Ramsay e din nou tată la 57 de ani

Celebrul Chef Gordon Ramsay, 57 de ani, şi Tana, soţia lui, în vârstă de 49 de ani, au devenit părinţi pentru a şasea oară.

Cei doi sunt căsătoriţi de aproape 30 de ani, iar acum au anunţat cu mare bucurie naşterea lui Jesse, “un voinic” de 3,5 kg. Gordon Ramsay, al cărui mesaj sugerează că Jesse s-a născut în jurul zilei de naștere a bucătarului, pe 8 noiembrie, a postat mai multe fotografii cu soția sa Tana, care îşi ţine la piept bebeluşul.

Într-una dintre fotografii, Gordon îl sărută pe pe cap pe Jesse, în timp ce acesta se odihneşte pe pieptul Tanei. “Ce cadou uimitor de ziua de naştere, vă rog să îi uraţi bun venit lui Jesse James Ramsay, un voinic de 7 lb 10 oz!!! Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay!!!. 3 băieţi, 3 fete.... Gata", a scris Gordon Ramsay pe reţelele de socializare.


Jesse este cel de-al șaselea copil al cuplului. Gordon și Tana Ramsay, care s-au căsătorit în decembrie 1996 şi care mai sunt părinții lui Megan, 25 de ani, ai gemenilor Holly și Jack, ambii de 23 de ani, Matilda, 22 de ani, și Oscar, 4 ani.

“A fost o sarcină stresantă de 9 luni, dar am reușit și am fost binecuvântați cu acest micuț pachețel”, a scris Tana Ramsey pe Instagram. “Familia Ramsay este cu siguranță completă. Jesse James Ramsay, te iubim foarte mult”.