Magic News

Kate Middleton - Apariţie sobră la Londra. Bijuteriile simbolice purtate de Prinţesa de Wales

În mod normal zâmbitoare și luminoasă, Kate Middleton a apărut foarte sobră duminică, la Londra.

Familia regală britanică le-a adus un omagiu soldaților care au murit în Primul Război Mondial, cu ocazia Duminicii comemorării.

Cu această ocazie, Regele Charles al III-lea a fost însoțit de fiul său, Prinţul William. Împreună, au depus o coroană de flori la monumentul comemorativ, în timp ce Regina Camilla și Kate Middleton au privit de la balconul de la Admiralty House.

Ținutele sobre și fețele serioase au fost la ordinea zilei. Ambele femei au purtat haine închise la culoare. Kate Middleton a ales un palton Catherine Walker şi o pălărie mare Philip Treacy pentru a-și completa ținuta șic. Prinţesa de Wales a ales ca accesorii trei maci roșii, simboluri ale memoriei, un mod emoţionant de a le aduce un omagiu celor căzuți la datorie. Ea a purtat, de asemenea, o broșă de argint pe care a primit-o atunci când a devenit comandant-șef al Flotei Aeriene Regale, în august anul trecut, dar şi o pereche de cercei care par a fi recreaţi după modelul broșei cu frunze de diamant și perlă a reginei Elisabeta.

Cu o zi înainte, familia regală a participat la tradiționala seară de comemorare de la Royal Albert Hall, legendarul teatru londonez, unde regele a dezvelit două statui în semn de omagiu pentru părinții săi, Regina Elisabeta a II-a și Prinţul consort Philip. Kate a apărut din nou îmbrăcată în negru, ea alegând o o rochie midi cu mânecă lungă. Ea a onorat-o din nou pe Regina Elisabeta purtând colierul cu trei rânduri de perle și cerceii cu diamante și perle.