Magic News

Dialog inspiraţional cu Horaţiu Mălăele la Timişoara

Horaţiu Mălăele, actor de film, radio, televiziune, teatru și voce, regizor, caricaturist și scriitor roman, este invitatul special al evenimentului“Timişoara Ideas Fest”, de pe 10 noiembrie.

Acesta este un prilej unic de a fi martor la un dialog inspirațional cu Horațiu Mălăele și de a afla mai multe despre cariera sa bogată. „Timișoara Ideas Fest” este un proiect de anvergură, dedicat ideilor și oamenilor care inspiră comunități.

Evenimentul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii și cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

Proiectul are în centru teatrul, filmul şi exercitiile de reflecţie generate de aceste arte, filmele despre Timişoara, teatru realizat în Timişoara, pentru comunitate, de tineri actori timişoreni, ghidaţi de artişti europeni. Acestora li se adaugă reflecţii despre rolul memoriei, al unei comunităţi multiculturale, despre rolul acestor arte şi despre felul în care aceste arte generează coeziune în comunitate. Întâlnirea cu Horaţiu Mălaele va avea loc vineri, 10 noiembrie 2023, la 19:30 la Opera Naţionala Româna.

Accesul la eveniment se face la ora 18:30, iar acesta se va realiza pe bază de invitaţii transmise de organizatori, după înregistrarea printr-un formular.