Magic News

"Mission: Impossible" - Lansarea filmului a fost amânată cu un an

Următorul film din franciza ''Mission: Impossible'' a fost amânat cu un an şi va intra în cinematografe în mai 2025.

Continuarea filmului "Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part 1" din 2023, cea de-a opta producţie din franciza de acţiune, urma să fie lansată pe marele ecran în iunie 2024, însă a fost amânată cu aproape un an.

Marele final al francizei lui Tom Cruise trebuia să se încheie în forță, cu o ultimă misiune prezentată publicului în două părți, două veri la rând. În timp ce prima parte a fost lansată cu întârziere în 2023 din cauza Covid, cea de-a doua a fost amânată pentru 2025 din cauza grevei de la Hollywood.

"Mission: Impossible - Dead Reckoning, Part Two" va suferi, de asemenea, o schimbare de nume, un nou titlu urmând să fie anunţat la o dată ulterioară.

The Hollywood Reporter a anunțat că producătorii filmului, Paramount și Skydance, au amânat cu un an lansarea filmului. Prin urmare, cel de-al optulea film “Mission Impossible” nu va mai fi lansat pe 28 iunie 2024 în Statele Unite, ci pe 23 mai 2025. Noua dată de lansare ar putea coincide cu Festivalul de Film de la Cannes, care are loc în a doua jumătate a lunii mai a fiecărui an.

Se pare că Christopher McQuarrie încă nu a terminat producţia, după ce a întrerupt filmările la începutul verii pentru a promova filmul împreună cu distribuția. A urmat greva actorilor de la Hollywood, săptămâna aceasta depăşindu-se 100 de zile de întrerupere a filmărilor.

Să salvezi lumea la nesfârșit pare aproape mai ușor decât să lansezi ultimele două episoade din saga “Misiune imposibilă”...