Magic News

David Beckham - Momente adorabile cu fiica lui, Harper

David Beckham are o legătură specială cu fiica sa, Harper, împreună cu care petrece foarte mult timp.

Acum, fostul fotbalist şi-a dus fiica la antrenamentele echipei Inter Miami şi a dezvăluit două fotografii adorabile, în timp ce Harper și-a îmbrățișat tatăl pe terenul de antrenament.

Postând fotografiile înduioșătoare pe Instagram, David a scris: "Duceți-o pe fiică la ziua de antrenament, @intermiamicf @victoriabeckham #harperSeven".


Fanii au reacţionat şi mulți s-au grăbit să sublinieze legătura prețioasă a celor doi. "Superbe poze tată-fiică", a scris unul dintre ei. "Dragoste de familie", a adăugat altul. Între timp, un al treilea a comentat: "Tata & fiica este o legătură specială".

Fosta legendă a echipei Manchester United își adoră fetița, însă potențialii pretendenți vor avea mult de muncă. În 2013, când Harper avea doar 22 de luni, David a dezvăluit că va fi cu siguranță prea precaut atunci când fiica sa va crește și va deveni interesată de băieți. "Categoric nu", a glumit el pentru The Sun. "Ea nu iese în oraș. Va fi ca Rapunzel - sus în turn". David a adăugat: "Nu spun că o iubesc mai mult pe fiica mea, dar băieții sunt independenți."

David și soția sa, Victoria, sunt, de asemenea, mândrii părinți ai lui Brooklyn, 24 de ani, Romeo, 21 de ani, și Cruz, 18 ani, toți fiind foarte apropiați de sora lor.

Povestea lui David Beckham poate fi acum văzută pe Neflix, într-un serial în patru părţi în care sunt dezvăluite detalii inedited despre cariera lu extraordinară, dar şi despre viaţa de familie. David este un soţ şi un tată dedicate, iar relatia cu fiica lui, Harper, demonstrează acest lucru.