Magic News

Prinţesa de Wales, într-un costum chic creat la Piatra Neamţ

Recunoscută pentru stilul său vestimentar ireproşabil, Kate Middleton a atras din nou atenţia cu una dintre ţinutele sale.

Prinţesa de Wales a purtat un costum crem, creat și lucrat la Piatra Neamț, care a fost exportat pentru Sézane, un brand francez care îi place foarte mult.

Fusta midi, modelul Naelle, realizată din lână merinos și bumbac organic, este disponibilă pe site-ul brandului la prețul de 130 de euro, în timp ce puloverul Sami, tricotat din aceleași materiale, costă 110 euro. Cele două piese sunt aproape epuizate în culoarea purtată de Kate Middleton, însă ele sunt disponibile și pe negru, verde aprins, mov, albastru marin, verde sticlă și în stil marinar.

Ea şi-a completat outfit-ul cu o pereche de pantofi din piele întoarsă Gianvito Rossi, o poştetă Tusting şi o pereche de cercei Simone Rocha.

Jurnalista Irina Păcurariu este cea care a spus povestea fabricii de la Piatra Neamţ care a îmbrăcat-o pe Kate, una dintre cele mai stylish femei celebre:

“Efectul #Kate a “lovit” şi în România.

Ieri au apărut fotografiile cu prințesa care, în vizită la Nottingham University, a purtat acest costum, impecabil dealtfel. Desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamț pentru un brand francez considerat hibrid între lux și haine abordabile tuturor.

Fabrica din România, care produce și în nume propriu și pentru unele dintre cele mai exclusive mărci din lume, este o afacere de familie, apărută după 1990, în care mama, fiica și nepoatele fac parte din întreg. Întâmplarea face că e o companie ale cărei cliente suntem și noi, eu și fetele mele, plus multe dintre prietene.

Așa că azi am sărbătorit cu un shopping la prețuri absolut decente, tot ce am luat fiind cashmir și lână, fire prețioase și design impecabil. Singura problemă reală a fost să ne oprim. Monica Pecheanu Augsburger e generația de mijloc a afacerii, o fostă campioană de tenis, iubitoare de libertate și viață în natură, care continuă visul mamei ei, doamna Lucia Matasă. Aș spune că din toate astea ceva există și în fiecare obiect “made in Romania” care îi poartă amprenta. Good job, fetelor!”, a scris Irina Păcurariu.

“Fabrica noastră Augsburg, a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Mulțumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg, pentru aceste momente! Așa cum a visat, mama…. O afacere de familie…”, a scris şi Monica Pecheanu Augsburger.