Magic News

Lenny Kravitz se dezbracă în cel mai nou videoclip filmat în vila lui fabuloasă din Paris

Lenny Kravitz a dezvăluit videoclipul noului său single, “TK421”, filmat în întregime în fabuloasa lui vilă din arondismentul 16 din Paris.

Iar starul rock îşi confirmă încă o dată statutul de nonconformist şi oferă câteva imagini extrem de fierbinţi după ce s-a dezbrăcat la filmări. La cinci ani de la cel de-al unsprezecelea album “Raise Vibration”, Lenny Kravitz revine cu un nou disc.

Cu accente funk, “TK421” este primul single de pe cel de-al doisprezecelea album al său, “Electric Light”, care urmează să fie lansat în martie 2024.


Cântăreț şi compozitor, Lenny a scris și înregistrat albumul în studioul său din Bahamas. În acest clip, regizat de Tanu Muino, muzicianul se expune din toate unghiurile și se dezbracă, dorind astfel să ilustreze spiritul său liber.

De asemena, artistul dezvăluie interiorul somptuos al vilei sale pariziene, Villa Roxie, o casă de 1 500 de metri pătrați înconjurată de verdeață, aflată în arondismentul 16. Numită astfel în semn de omagiu adus mamei sale, actrița Roxie Roker, reședința are un interior sublim: imaginile prezintă lambriuri din lemn de culoarea ciocolatei și o baie din marmură și cristal Baccarat, precum și opere de artă în stil african.

Casa este mobilată cu canapele Michel Ducaroy, o măsuță de cafea de Gabriella Crespi, comode de Paul Evans și diverse piese de design de Gabriella Crespi, Ado Chale, Karl Springer, Philippe Hiquily și Joe Colombo. Spațiile, de la camera de zi până la scara monumentală cu balustradă din fier forjat, sunt luminate de candelabre Swarovski.

“Am vrut să transmit o atmosferă caldă și creativă, inspirată de interioarele pariziene fotografiate de Helmut Newton și de lumea lui Yves Saint Laurent”, a declarat muzicianul pentru AD.