Magic News

Familia Beckham la lansarea documentarului Netflix despre fotbalist

După ce au făcut senzație săptămâna trecută la Săptămâna Modei de la Paris, famliaBeckham a reapărut în fața fotografilor cu o ocazie foarte diferită.

La Londra, David Beckham și Victoria Beckham au strălucit la Curzon Mayfair pentru premiera documentarului "Beckham". Această producţie în patru părți, disponibilă de miercuri pe platforma Netflix, este dedicată vieții fostului fotbalist.

„Deşi numele lui David Beckham este unul dintre cele mai cunoscute de pe planetă, puţini îl cunosc cu adevărat. Serialul spune povestea nevăzută a unui star al fotbalului devenit reper cultural”, se arată în comunicatul transmis de Netflix. „Povestea lui David este una a înălţărilor şi căderilor de la înălţimi ameţitoare. Serialul te poartă prin tot acest carusel, dezvăluindu-ţi povestea surprinzătoare, intimă şi revelatoare a unuia dintre cei mai cunoscuţi şi atent analizaţi sportivi ai tuturor timpurilor”, se mai spune în comunicat.

 David Beckham a putut conta şi de data aceasta pe sprijinul celor apropiați. Având-o alături pe soția sa, Victoria Beckham, sportivul a fost înconjurat şi de cei patru copii ai săi: Harper, Cruz, Brooklyn și Romeo Beckham. Aceștia din urmă au făcut deplasarea împreună cu partenerele lor, Nicola Peltz și Mia Regan.

Toată lumea a zâmbit şi a pozat împreună în fața fotografilor prezenți la Londra pentru a păstra amintirea acestei fericite reuniuni de familie.