Magic News

Michelle şi Barack Obama şi-au aniversat căsătoria - “31 de ani şi o viaţă de trăit”

Michelle şi Barack Obama au sărbătorit 31 de ani de căsătorie, ocazie cu care cei doi şi-au făcut cele mai frumoase declaraţii de dragoste.

A devenit o obişnuinţă ca fostul cuplu de la Casa Albă să îşi adreseze mesaje emoţionante în momentele speciale pentru ei. La 31 de ani de la căsătorie, fostul preşedinte american a scris: „La mulți ani, iubito! @MichelleObama", postând pe rețelele de socializare o fotografie personală rară în care cei doi sunt surprinși împreună, pe un câmp. El a continuat numind-o pe Michelle “strălucitoare, bună, amuzantă și frumoasă”. „Sunt norocos să spun că ești a mea”, a adăugat el.


Michelle Obama a sărbătorit, de asemenea, aniversarea căsniciei, postând o fotografie, în care e surprinsă alături de soțul ei: „31 de ani și o viață de trăit", a scris fosta Primă Doamnă. „Îmi place să trec prin viață cu tine alături de mine, @BarackObama. La mulți ani, dragule!


Michelle şi Barack Obama s-au întâlnit în 1989, la Chicago, în cabinetul de avocatură Sidley Austin. Trei ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit la Trinity United Church of Christ. Cuplul are doua fete, Malia şi Sasha, Lucrurle nu au fost mereu simple şi frumoase pentru cei doi, după cum a recunoscut Michelle în mai multe rânduri.

Timp de 10 ani, cei doi au traversat o perioadă extrem de dificilă. “Oamenii nu sunt perfecţi, căsătoria este ceva dificil. Este o provocare pentru toată lumea”, i-a declarat Michelle lui Conan O’Brien. Ea a subliniat faptul ca este important să nu abandonezi atunci când lucrurile devin dificile.