Magic News

Cum a fost la Wanderlust 108 Bucureşti 2023

Pe 23 și 24 septembrie a avut loc ultima ediție Wanderlust 108 din acest an, cel mai mare eveniment de wellbeing din România.

Wanderlust 108 este lider mondial în mindfulness, cu o prezenţă în 25 de ţări. Combinând fitness, yoga şi meditaţia, Wanderlust 108 este o experienţă minunată şi o oportunitate de a te conecta cu tine însuţi, cu natura şi cu comunitatea.

Evenimentul a avut loc în Parc Ponton Floreasca (cele două peluze de lângă Hotel Diesel şi cele două pontoane).

În prima lună de toamnă, în două zile ca de vară, au fost organizate evenimente în cele două zone principale: Main Stage şi Kula Market. Accesul la Main Stage a fost permis participanților înscriși cu un bilet de acces valid, iar zona Kula Market a fost deschisă atât participanților, cât și vizitatorilor parcului.

Activitățile de la Main Stage au fost susținute de instructorii recunoscuți la nivel internaţional: Alex Dawson, Leo Oppenheim, Yotam Agam, Julio Papi și Michael James Wong. Aceştia au fost impresionați de România și abia așteaptă să revină.

În afară de activitățile de la Main Stage, am exista și câteva sesiuni extra – aceste sesiuni au fost susținute de instructori locali și au fost suplimentare celor de la Main Stage.