Magic News

„Călătorie către Bethleem”: un nou musical de Crăciun în 2023

Un nou musical epic de Crăciun live-action vine în cinematografe pentru întreaga familie. Intitulat Călătorie către Bethleem, filmul va urmări povestea Nașterii Domnului, de la logodna dintre Maria și Iosif până la nașterea lui Isus Hristos.

Trailerul lansat recent al filmului prezintă costume și decoruri care rivalizează cu The Chosen, o valoare adăugată pentru producțiile musical. În rolul principal, Mary, este Fiona Palomo (Outer Banks), cu Milo Manheim (seria ZOMBIES de la Disney) în rolul soțului ei, Joseph. Producția a atras o serie serioasă de staruri, de la Antonio Banderas în rolul lui Herod, precum și abilitățile vocale distincte ale lui Joel Smallbone din faimosul duo pop KING & COUNTRY.

Întregul spectacol va beneficia de regia lui Adam Anders, al cărui talent i-a adus premii pentru munca sa în show-urile Glee și High School Musical. Despre Călătoria la Bethleem, Anders a comentat într-un comunicat de presă:

„Am visat să creez un musical de Crăciun de ani de zile și să-l văd că prinde viață cu o distribuție uimitoare a depășit orice așteptare”, a spus regizorul Adam Anders. „Nu am putea fi mai încântați ca acest film să fie un clasic pentru anii următori.”

Continuarea AICI