Magic News

Amal şi George Clooney alături de prietenii lor la Biblioteca Publică din New York

Amal și George Clooney au organizat cea de-a doua ediție a Premiilor Albie ale Fundației lor pentru Justiție la Biblioteca Publică din New York.

Printre starurile care au acceptat invitaţia celor doi s-au aflat Scarlett Johansson, Kate Moss și Matt Damon. “Este un mod de a aduce în prim-plan persoane curajoase care, cu riscul vieții lor, și-au dedicat viața justiției”, se arată în comunicatul “Fundației pentru Justiție”, înființată de Amal şi George în 2016.

Premiul poartă numele lui Albie Sachs, judecătorul sud-african care a contribuit la eliminarea apartheidului, cel care a primit premiul onorific în 2022. În 2023, Dr. Denis Mukwege a fost onorat pentru activitatea sa pusă în slujba femeilor victime ale violenței în Republica Democratică Congo.

Amal și George Clooney și-au adunat toți prietenii celebri la Biblioteca Publică din New York pentru acest eveniment. Scarlett Johansson şi-a făcut apariţia într-un costum negru elegant, Kate Moss într-o rochie transparentă, iar Matt Damon a venit la brațul soției sale Luciana Barroso.

Daniel Craig, însoțit de Rachel Weisz, a optat pentru un look care a amintit de James Bond, Anne Hathaway a luminat covorul roșu într-o rochie în carouri verzi și argintii, iar Julianne Moore a strălucit într-o sublimă rochie neagră.