Magic News

Mesajul lui Al Di Meola, internat la Bucureşti, după ce a avut probleme cardiace la finalul concertului de la Arenele Romane

Chitaristul Al Di Meola a transmis un mesaj după ce i s-a făcut rău pe scenă la finalul concertului de la Arenele Romane. Artistul a avut probleme cardiace şi a fost internat la Spitalul ”Bagdasar - Arseni”.

Acesta a spus că primeşte cele mai bune îngrijiri şi este hotărât să îşi reia seria de concerte în anul 2024.

“Dragi fani şi prieteni,

Am vrut să-mi exprim în câteva clipe recunoştinţa mea cea mai profundă pentru incredibila avalanşă de mesaje de afecţiune şi susţinere pe care le-am primit în ultimele 24 de ore.

Din nefericire, mă confrunt cu o situaţie medicală care necesită o perioadă de pauză de la concerte şi turnee. Vreau să vă asigur că primesc cele mai bune îngrijiri posibile şi că sunt pe deplin determinat să mă recuperez complet. Muzica a fost întotdeauna o sursă de vindecare şi de putere pentru mine şi abia aştept să mă întorc pe scenă, să împărtăşesc muzica mea cu voi toţi.

Energia şi conexiunea pe care le simt atunci când cânt sunt cu adevărat speciale şi am simţit întotdeauna că pot spune lucruri de-a lungul anilor prin muzica mea mai mult decât pot exprima cuvintele. Plănuiesc să mă întorc în 2024 şi deja abia aştept să facem din nou muzică împreună. Sprijinul vostru constant înseamnă foarte mult pentru mine şi este o forţă determinantă în parcursul meu spre recuperare.

Vă rog să rămâneţi cu noi pentru actualizări şi promit să vă ţin la curent cu progresele mele. Între timp, păstraţi muzica vie şi ne vedem cu toţii în curând.

Cu mulţumiri şi aprecieri din inimă.

Toate concertele din 2023 al lui Di Meola au fost amânate. Acestea vor fi reprogramate, astfel că fanii care au cumpărat bilete le vor putea folosi la noile date.

“Stimaţi fani şi deţinători de bilete, Ne pare rău să vă informăm că Al Di Meola s-a confruntat cu o urgenţă medicală neprevăzută care îl obligă să amâne toate concertele programate pentru anul 2023. Al Di Meola primeşte în prezent îngrijirile medicale necesare şi se va recupera complet.

Al Di Meola, împreună cu echipa sa, apreciază profund sprijinul şi înţelegerea fanilor săi în această perioadă dificilă. El este nerăbdător să se întoarcă pe scenă şi să împărtăşească din nou muzica sa cu voi toţi. Prin urmare, suntem încântaţi să anunţăm că Al Di Meola plănuieşte să reprogrameze aceste concerte şi aşteaptă cu nerăbdare să revină în acţiune în 2024. Pentru toţi deţinătorii de bilete, vă rugăm să vă păstraţi biletele.

Vă vom ţine la curent cu actualizări privind datele reprogramate şi detalii suplimentare. Biletele pe care le deţineţi în prezent vor rămâne valabile pentru spectacolele reprogramate şi veţi fi printre primii care vor fi anunţaţi atunci când noile date vor fi confirmate. Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru sprijinul dumneavoastră continuu. Al Di Meola şi echipa sa se angajează să ofere reprezentaţii excepţionale în viitorul apropiat.

Vă rugăm să rămâneţi la curent cu noutăţile privind recuperarea sa şi datele reprogramate ale turneului. Îi urăm lui Al Di Meola o recuperare rapidă şi completă.

Cu sinceritate, Team Di Meola”