Magic News

„Încă Două Lozuri”, o comedie cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, în cinema din 27 octombrie

„Încă Două Lozuri” un nou film regizat de Paul Negoescu, cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, va ajunge în cinematografele din toată ţara în data de 27 octombrie.

Mult aşteptatul film de comedie, regizat de Paul Negoescu, este o continuare a peliculei „Două Lozuri” - care a fost lansată în urmă cu şapte ani şi s-a bucurat de un succes răsunător, cu săli de cinema pline şi cu aprecieri din partea criticilor la festivalurile de film din ţară şi din străinătate.

Trailerul filmului „Încă Două Lozuri” poate fi văzut pe site-ul oficial al filmului www.incadoualozuri.ro şi pe canalul de YouTube „Încă Două Lozuri”.


Sinopsis: Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogăţească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel şi Pompiliu îl cunosc pe Ionuţ, premiantul judeţului, cu ajutorul căruia reuşesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranţă a stick-ului, dar reuşeşte performanţa să-l piardă foarte repede, aşa că cei trei pornesc în căutarea lui.

Din distribuţia filmului fac parte următorii actori: Dragoş Bucur, Dorian Boguţă, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete şi Ilona Brezoianu.

Continuarea AICI