Magic News

La Paris, într-o vacanţă memorabilă pe urmele lui Emily

Noul sezon “Emily in Paris” a fost amânat, însă fanii serialului nu au fost uitaţi şi sunt invitaţi într-o călătorie la Paris.

Ei vor putea descoperi locurile celebre care apar în serial şi vor putea trăi o parte dintre experienţele personajului Emily Cooper jucat de Lily Collins. Producatorii seriei au pregătit alături de Netflix pachete de vacanţă „Paris by Emily” inspirate de frumusetea şi diversitatea capitalei franceze.

Astfel, în timpul unei astfel de vacanţe care costă undeva la 3600 de euro, fanii serialului pot savura croissante şi bea cocktailuri la terasele din Paris, pot alerga pe malul Senei sau pot porni în excursii prin Franta găzduite de influenceri locali.

Prima vacanţă va avea loc între 17 şi 24 aprilie 2024, iar fanii vor fi însoţiţi de Ines Tazi, influencer francez, care le va prezenta Parisul în timp ce vor vizita unele dintre cele mai emblematice locuri ale Oraşului Luminilor.

Pentru vacanţa din aprilie, vizitatorii o vor putea întâlni pe Marilyn Fitoussi, designerul de costume al serialului, îşi pot petrece pauzele de relaxare în timp ce beau Kir Royal şi pot să înveţe „arta flirtului franţuzesc”.

“Seriale precum te fac să îți dorești să existe un buton la sfârșitul fiecărui episode”, a declarat Charaf El Mansouri, directorul executiv al Dharma, într-o declarație în care a anunțat parteneriatul cu Paramount.

“Aceasta este oportunitatea pe care o vedem în față”. Sezonului 4 al serialului ar putea începe în vara 2024, la mai bine de un an şi jumătate distanţă de la cel mai recent capitol al poveştii.