Magic News

iMapp Bucharest - Winners League - Cel mai așteptat eveniment al lunii septembrie

Cel mai așteptat eveniment al lunii septembrie, iMapp Bucharest - Winners League, organizat de Primăria Capitalei, prin CREART, va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, în Piața Constituției.

Cea de-a 8-a ediție a concursului internațional de 3D video mapping se anunță a fi una spectaculoasă, oferind vizitatorilor o experiență imersivă, în care arta se reunește cu tehnologia, în cel mai important proiect de New Media Art din România. iMapp Bucharest promite bucureștenilor și turiștilor 12 ore de entertainment.

Pe scena din Piața Constituției, de la ora 11.00 dimineața, DJ CS84 va aduce publicului ritmuri electronice. După-amiază, de la ora 17.00, KOV va cuceri prin muzică și dans, iar de la ora 19.00, DJ Ravin, creator de compilații Buddha Bar, va completa atmosfera cu muzică electrizantă.


Sub întunericul serii va începe show-ul iMapp Bucharest - Winners League. În fața juriului internațional format din profesioniști ai artelor audiovizuale, 5 echipe, câștigătoare ale festivalurilor de video mapping din Franța, Germania, Grecia, Ungaria și Japonia, vor concura și vor proiecta lucrările pe fațada de 23.000 mp a Palatului Parlamentului.

CONTRASTS, tema din acest an a concursului, garantează împreună cu echipele participante, transformarea Bucureștiului în capitala mondială a luminii.

Atmosfera celui mai mare eveniment de 3D video mapping din lume va fi completată de artiști stradali cu costume tematice, care vor purta publicul într-o călătorie a artei și a tehnologiei. În zona de street food și relaxare, pe parcursul întregii zile, veți regăsi preparate internaționale pentru toată familia.

*Pentru mai multe informații despre artiștii concurenți, vă rugăm accesați link-ul: DETALII

Pixel, noul MC virtual al iMapp Bucharest, generat AI, se va adresa publicului, direct de pe cea mai mare suprafață de proiecție din lume.

Suntem onorați să anunțăm Ambasadorul Oficial al iMapp Bucharest, renumitul artist internațional Jean - Michel Jarre, care va fi prezent la București pentru a înmâna personal Marele Premiu echipei câștigătoare, desemnată de către juriul concursului.

Jean - Michel Jarre este unul dintre pionierii muzicii electronice, fiind recunoscut pentru concertele sale în aer liber, în locații impresionante, reprezentațiile sale unice îmbinând muzica cu jocurile de lumini și efecte laser. Evenimentele sale se disting prin cel mai numeros public din lume, Jean - Michel Jarre deținând de trei ori recordul mondial Guinness pentru cele mai mari spectacole în aer liber. Jarre a vândut 80 de milioane de albume și discuri single în întreaga lume.

Accesul se va realiza dinspre Bulevardul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie, prin zonele special amenajate.

*Pentru Regulamentul de Participare și Acces, vă rugăm să accesați link-ul: REGULAMENT iMapp Bucharest - Winners League, eveniment dedicat întregii familii, oferă pe 23 septembrie 2023, cea mai așteptată zi a anului, atunci când arta și tehnologia ilustrează o efervescență de trăiri, emoții și percepții, purtând publicul într-o călătorie virtuală cu impact puternic, alături de celelalte activități din Piața Constituției.

Intrarea este liberă, începând cu ora 11.00.