Magic News

Amal şi George Clooney şi-au vândut vila de lângă Lacul Como

Vila Oleandra, minunata proprietate a familiei Clooney aflată pe malul Lacului Como, a fost vândută pentru o sumă fabuloasă.

Amal şi George Clooney s-au despărţit de această casă pe care au vândut-o cu 100 de milioane de euro. O afacere extrem de profitabilă pentru familie după ce actorul a cumpărat casa în anul 2002, plătind atunci 10 milioane de euro.

Vila Oleandra a fost construită în secolul al XVIII-lea şi are 25 de camere, o piscină, un garaj uriaş, o sală de sport, teren de tenis.


Se pare că motivul pentru Amal şi George Clooney renunţă la această casă ar fi paparazzi care ar fi escaladat gardul proprietăţii pentru a obţine imagini cu familia şi invitaţii săi. “George iubește zona și oamenii care locuiesc acolo, dar este conștient de atenția pe care o primește atunci când este în oraș. A primit o ofertă uriașă pentru vilă, pe care o ia în considerare, și ar cumpăra o altă proprietate, mai puțin accesibilă, într-o altă parte a Italiei.”, spunea o sursă la un moment dat.

În 2021, cuplul a cumpărat domeniul Canadel, în Provence, iar Amal ar prefera să locuiască mai degrabă în Franţa.

Căsătoriţi de 9 ani, Amal şi George Clooney au devenit în 2017 părinţii gemenilor Ella şi Alexander, pe care îi cresc între Italia, Anglia şi Statele Unite.