Magic News

La 41 de ani, Sienna Miller şi-a dezvăluit sarcina la Londra printr-o ţinută îndrăzneaţă

Însărcinată cu al doilea copil, Sienna a pășit pe covorul roșu al Vogue World: London arătând splendid într-o fustă Schiaparelli și o bluză decupată care îi arătă sarcina avansată.

La 41 de ani, Sienna Miller este mereu în pas cu moda. Inspirată de Rihanna, care a purtat în timpul celor două sarcini haine prin care şi-a expus burta, Sienna Miller îşi sărbătoreşte şi ea corpul în schimbare, inspirând încredere.

Directorul artistic al Schiaparelli, Daniel Roseberry, a vorbit despre alegerea ei vestimentară: "Încă o regulă învechită pe care să o luăm în considerare, să o punem la îndoială și, în acest caz, să o ignorăm complet", a declarat el pentru Vogue: “Alegerea ei este onoarea noastră. Nimic altceva decât dragostea și felicitările noastre pentru Sienna și viitorul ei băiețel”.

Pentru prima ei apariție pe covorul roșu de când a anunțat nașterea celui de-al doilea copil, Sienna Miller a fost coafată de Harry Lambert. “Sunt foarte mândru și entuziasmat de această veste”, a declarat acesta pentru Vogue: “Merită să fie pe prima pagină a ziarelor!”.

Sienna Miller va deveni mamă a doua oară alături de iubitul ei cu 15 ani mai tânăr, modelul Oli Green. Actriţa mai are o fetiță de 11 ani, Marlowe, cu actorul Tom Sturridge.