Magic News

Sarah Jessica Parker a adoptat pisica adorabilă a lui Carrie din “And Just Like That”

Sarah Jessica Parker le-a dezvăluit fanilor săi că a adoptat adorabila pisicuță orfană luată în grijă de Carrie Bradshaw în cel de-al doilea sezon al serialului “And Just Like That”.

La începutul acestei săptămâni, actrița a dezvăluit o serie de fotografii cu felina, care poartă numele Shoe în serial, dar pe care a botezat-o Lotus.

Lotus locuiește cu actrița din aprilie anul trecut și pare să se fi adaptat perfect la noua sa viață, fiind în perfectă armonie cu Rémy și Smila, celelalte două pisici ale vedetei.

“În spatele camerei de filmat, prenumele lui este Lotus. El și frații săi au primit cu toții nume de plante după ce au fost salvați de Connecticut Humane Society ca nou-născuți", a scris Sarah Jessica Parker pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CwiRv9oO20t/?img_index=1

Iar serialul “And Just Like That” va avea un al treilea sezon și va continua să spună povestea incredibilei Carrie și a prietenelor sale.

“Suntem încântați să petrecem mai mult timp în universul Sex and the City, spunând noi povești despre viețile acestor personaje simpatice și ambițioase interpretate de acești actori incredibili. Și uite așa... Acesta este sezonul trei”, a declarat producătorul executiv Michael Patrick King într-un comunicat de presă.