Magic News

Veneţia în alb şi negru - Celebrităţi de altădată şi momente memorabile de la Festivalul de Film

Organizat pentru prima dată în 1932 sub numele de Esposizione d'Arte Cinematografica - pe atunci doar o secțiune a Bienalei - Festivalul de Film de la Veneția nu este doar cel mai vechi festival de acest gen din lume, ci și unul dintre cele mai fermecătore, loc pe care şi-l dispută cu Festivalul de film de la Cannes.

Veneţia este în aceste zile gazda celei de-a 80-a ediţii a celebrului festival de film, care înseamnă atât de mult pentru industria cinematografică. Ediţia de anul acesta va cuprinde o serie de lansări importante, de la “Priscilla” și” Poor Things” la “Ferrari” și “Maestro”.

Anul acesta este posibil însă ca multe staruri să lipsească de pe covorul roşu din cauza grevei actorilor de la Hollywood după ce de-a lungul anilor toată lumea şi-a dorit să ajungă în frumosul oraş italian.

Sophia Loren, Claudia Cardinale, Catherine Deneuve, Paul Newman, Monica Vitti sau Brigitte Bardot sunt doar câteva dintre starurile de altădată care au oferit unele dintre cele mai frumoase momente la Lido.

În timp ce așteptăm apariţiile pline de glamour de anul acesta, ne bucurăm să revedem imagini de colecţie din timpul ediţiilor anterioare.