Magic News

Sandra Bullock, un adevărat înger pentru Bryan, “dragostea vieţii ei”

Fotograful Bryan Randall, partenerul de viaţă al actriţei Sandra Bullock, a murit la vârsta de 57 de ani după ce timp de 3 ani s-a luptat cu scleroza laterală amiotrofică.

„Cu profundă tristeţe anunţăm că pe 5 august Bryan Randall a încetat din viaţă după trei ani de luptă cu ALS”, a anunţat familia lui, potrivit People.

„Bryan a ales să ţină secretă lupta sa cu ALS, iar noi toţi cei care am avut grijă de el ne-am străduit să-i respectăm dorinţa”. În cea mai mare discreţie, Sandra i-a fost alături iubitului ei şi şi-a luat o pauză de la actorie pentru a-l îngriji.

„Vreau să stau acasă. Deci nu îi fac nimănui care investește într-un proiect niciun favor dacă spun că vreau doar să fiu acasă. Pentru că alergam mereu la următorul lucru. Vreau doar să fiu prezentă și responsabilă pentru un singur lucru.”, declara actriţa.

Ea nu a făcut niciun comentariu despre moartea lui Bryan pe care îl considera “dragostea vieţii ei”.

Sandra Bullock şi Bryan Randall s-au cunoscut în ianuarie 2015 după ce actriţa l-a angajat pe Bryan să îi facă fotografii fiului ei, Louis. După doar câteva luni, el s-a mutat acasă la Sandra, iar cei doi au devenit o familie, având grijă de cei doi copii pe care actriţa i-a adoptat, dar şi de fiica lui Bryan.